De door ons geplande doemiddag kan vanwege de maatregelen rondom COVID-19 geen doorgang vinden. We hebben nu een alternatief programma bedacht.

De leerlingen die zich hebben aangemeld voor de doemiddag krijgen een bouwpakket opgestuurd. Aanmelden kan nog tot uiterlijk 01-02-2021. Dhr. Van As (techniekdocent) zal online een instructie geven, waarna thuis het werkstuk kan worden gemaakt.

Als het werkstuk is gemaakt, kun je een originele foto van het werkstuk maken en sturen naar m.w.j.hijmans@cvo-av.nl. Er zijn drie mooie prijzen te winnen. Tot 1 februari kan er nog via onderstaand inschrijfformulier ingeschreven worden voor het bouwpakket en aanvullende informatie voor techniekhavo.

Voor meer info over de opleiding techniekhavo kun je mailen naar de projectleiders van de diverse locaties waar je kunt inschrijven voor techniekhavo:

Calvijn (de heer R. de Smit): m.p.de.smit@cvo-av.nl

Gilde Vakcollege Techniek (de heer C. de Vugt): c.van.vugt@cvo-av.nl

Lyceum Oudehoven (de heer M. Hijmans): m.w.j.hijmans@cvo-av.nl

 

 

Lees hier meer over techniekhavo.

Aanmelden DoeMiddag Techniekhavo

Op woensdagmiddag 6 februari 2019 organiseren het Gilde en Calvijn een DoeMiddag Techniekhavo voor groep 8 leerlingen. Uiteraard voor jongens en meisjes. Via onderstaand formulier kun je je hiervoor opgeven. De DoeMiddag is van 14.45-19.00 uur op het Gilde in Gorinchem. Je hoeft niets mee te nemen. Voor eten en drinken zorgen wij! Je ouder(s)/verzorger(s) kunnen om 17.00 uur aanschuiven voor het eten en daarna nog meehelpen/meekijken bij het afmaken van je werkstukje. Meld je direct aan en tot ziens op woensdag 6 februari 2019!