Inschrijving

Je hebt je keuze gemaakt en je wilt graag je opleiding vervolgen in de techniek.
Hieronder vind je het inschrijfformulier en een brief met informatie over de inschrijving.

Door de huidige coronamaatregelen is er samen met de VO en PO scholen en het samenwerkingsverband PasVOrm besloten dat de inschrijfdagen op 3 en 4 maart a.s. niet door zullen gaan. De leerkrachten van groep 8 zullen (in tegenstelling tot de achterliggende jaren) ervoor zorgdragen dat alle leerlingen op de juiste school worden aangemeld, niet ingeschreven.

U, als ouder, zal zelf het inschrijfformulier in moeten vullen en in de meeste gevallen zelf naar ons moeten opsturen. Onder aan deze pagina vindt u het inschrijfformulier en een brief met uitleg. Aangezien wij graag twee pasfoto’s bij het inschrijfformulier willen, is het het handigst om het formulier per post naar ons op te sturen of op school af te geven. Uiteraard mag het wel digitaal.

Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk en wij willen daarom toch graag met u kennismaken. Op 15 en 16 maart a.s. organiseren wij daarom een (digitaal) contactmoment voor de nieuwe leerlingen en hun ouders. Wij willen hiervoor uw aanmelding via het onderstaande formulier gebruiken.

U kunt zich niet meer aanmelden voor de contactmomenten. Uiteraard is het altijd mogelijk om een gesprek aan te vragen, voor vragen of voor kennismaking. Neem hiervoor contact op met de school.

Mochten er door veranderende maatregelen wederom wijzigingen zijn, dan houden wij u via onze website en, indien bekend, per e-mail op de hoogte.

Bedankt voor uw begrip.

Onderaan deze pagina vindt u het inschrijfformulier. Klik op de link om het Inschrijfformulier te downloaden. Lukt dit niet, stuur dan een e-mail naar info.gilde@cvo-av.nl. Wij sturen u het inschrijfformulier dan via de mail toe. Ook kunt u het inschrijfformulier downloaden via de cvo-av site door hier te klikken.