Een nieuwe school kiezen in tijden van corona; dat is best een uitdaging! Gelukkig hebben wij allerlei tools in huis om toch de wereld van techniek te kunnen ontdekken. Breng een virtueel bezoek aan onze school, speel de quiz en download onze app!

Virtual Tour

Onze Virtual Tour staat live! Woensdag 20 januari kun je van 10.00 tot 17.00 direct live chatten met een medewerker van het Gilde Vakcollege Techniek. Ook na deze dag is de tour nog te bekijken.

Klik hier om meteen naar de tour te gaan!

Om alle laatste informatie direct onder je duim te hebben, kun je onze Open Dag App downloaden. Niet alleen kun je daar alles lezen over onze richtingen, onze vakken en onze profielen, ook kun je daar vinden hoe onze techniekhavo werkt, hoe wij meiden begeleiden en hoe jij je kunt inschrijven voor onze school. Dat en meer is te vinden in onze gratis app, die je kunt downloaden via de App Store of de Play Store.

Helaas laten de geldende corona-maatregelen het ons momenteel niet toe om jou en je ouders live op school te ontvangen. Zodra er versoepelingen zijn, heten we je graag welkom in ons schoolgebouw. Op onze website en sociale media zullen we dit aankondigen, mochten er mogelijkheden zijn.  


  Laptop vanaf schooljaar 2021-2022: Om goed in te spelen op de digitalisering binnen het technisch onderwijs, verwachten wij met ingang van schooljaar 2021-2022, dat iedere leerling in het bezit is van een laptop. Klik hier voor verdere informatie.