Een nieuwe school kiezen in tijden van corona; dat is best een uitdaging! Gelukkig hebben wij allerlei tools in huis om toch de wereld van techniek te kunnen ontdekken. Bekijk onze website, kom naar de Doemiddag en download onze app!

Gilde goes LIVE

Helaas kan de Open Dag van woensdag 19 januari 2022 wederom niet doorgaan. We hadden je graag onze school in het echt laten zien... Gelukkig hebben we superleuke alternatieven voor je!

Lees verder

Vorige jaar maakten we een virtuele tour. Ook hier vind je heel veel informatie en ontmoet je een aantal van onze leerlingen en docenten. Klik hier voor onze VIRTUAL TOUR

Stap samen met Martine Beijer, oud-leerling én bekend van Eigen Huis & Tuin, in de wereld van het Gilde. Klik HIER!

Om alle laatste informatie direct onder je duim te hebben, kun je onze Open Dag App downloaden. Niet alleen kun je daar alles lezen over onze richtingen, onze vakken en onze profielen, ook kun je daar vinden hoe onze techniekhavo werkt, hoe wij meiden begeleiden en hoe jij je kunt inschrijven voor onze school. Dat en meer is te vinden in onze gratis app, die je kunt downloaden via de App Store of de Play Store.

 

Laptop vanaf schooljaar 2021-2022: Om goed in te spelen op de digitalisering binnen het technisch onderwijs, verwachten wij met ingang van schooljaar 2021-2022, dat iedere leerling in het bezit is van een laptop. Klik hier voor verdere informatie.