Een nieuwe school kiezen in tijden van corona; dat is best een uitdaging! Gelukkig hebben wij allerlei tools in huis om toch de wereld van techniek te kunnen ontdekken. Bekijk onze website, kom naar de Doemiddag en download onze app!

Virtual Tour

Onze Virtual Tour staat momenteel niet live. Wij hopen jullie begin volgend jaar weer bij ons te mogen begroeten op de Open Dag op 19 januari 2022!

Lees verder

Om alle laatste informatie direct onder je duim te hebben, kun je onze Open Dag App downloaden. Niet alleen kun je daar alles lezen over onze richtingen, onze vakken en onze profielen, ook kun je daar vinden hoe onze techniekhavo werkt, hoe wij meiden begeleiden en hoe jij je kunt inschrijven voor onze school. Dat en meer is te vinden in onze gratis app, die je kunt downloaden via de App Store of de Play Store.

 

Laptop vanaf schooljaar 2021-2022: Om goed in te spelen op de digitalisering binnen het technisch onderwijs, verwachten wij met ingang van schooljaar 2021-2022, dat iedere leerling in het bezit is van een laptop. Klik hier voor verdere informatie.