Mijn naam is Lisanne van Rooden,

In 2017 heb ik mijn kader/metaal diploma behaald, momenteel doe ik de bbl opleiding allround constructie werker niveau 3 bij Gilde Vakcollege Techniek. Ik zit nu in het laatste jaar van mijn opleiding en werk bij Lasservice D.W. de Jong in Vuren.

Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat dit een goed vervolg was op het vmbo van het Gilde en omdat ik graag verder wou leren in de metaaltechniek.

Nu ik wat ouder ben en meer bezig ben met techniek merk ik dat je vooruit gaat, dingen die je in het begin moeilijk vond om te doen gaan nu veel makkelijker.

Als ik iets over zou kunnen doen, zou ik niks overdoen. Ik heb het nog steeds heel erg naar mijn zin op het Gilde en leer elke dag meer.

Als tip voor de meiden die hun richting nog moeten kiezen of stage gaan lopen is: kies iets wat jij leuk vindt om te doen dan komt het vanzelf goed. En als je het echt nog niet weet, kun je altijd advies vragen aan je leraar.

Wat ik aan de meiden wil meegeven is: wees vooral jezelf en doe je best op school!!