Martine Beijer, oud-leerling van Gilde Vakcollege Techniek en voormalig eigenaresse van Aquarius Sanitair in Sleeuwijk, is “de klusser” bij Eigen Huis & Tuin van RTL 4.

Martine heeft de opleiding installatietechniek destijds afgerond bij het Gilde en heeft daarna haar kwaliteiten als technische vakvrouw meer dan waargemaakt. Sindsdien won ze diverse prijzen; winnaar Jonge Woonondernemer van het Jaar (2012), Installaward aanmoedigingsprijs meiden en techniek (2014), finalist Dutch Kitchen & Bathrooms (2015), winnaar Axor Crazy Design Competitie (2015), winnaar Vrouw & Altena (2016).

Ook heeft zij de school een grote impuls gegeven door als rolmodel te fungeren en zich tijdens de Meidendag in te zetten met een speciaal meidenprogramma bij haar bedrijf. Martine vindt het belangrijk dat vrouwen (in de mannencultuur) hun technische kennis met creativiteit combineren.

Vanwege behoefte aan uitdaging heeft zij in 2019 het bedrijf Aquarius Sanitair in Sleeuwijk verkocht aan haar vader en is zij gestart bij de toneelschool in Rotterdam. Recent heeft Martine het aanbod gekregen om als klusser te starten in het programma Eigen huis & tuin. Dit heeft ze vol enthousiasme en passie opgepakt. Op deze manier komen meiden & techniek, haar creativiteit en nieuwe uitdaging toch weer bij samen!

Www.martinemaakthet.nl

Www.martinebeijer.nl