Geachte ouder(s)/verzorger(s) van klas 3,

Op woensdagavond 17 november 2021 organiseert onze school in samenwerking met andere scholen in de regio en Aob Compaz de MBO keuzemarkt Gorinchem: een voorlichtingsbijeenkomst over beroepsopleidingen na het vmbo.

Deze bijeenkomst wordt gehouden op:

Datum:            Woensdagavond 17 november 2021

Aanvang:         18.45 tot 21.30 uur

Locatie:           Het gebouw van het Omnia College, Willem de Vries Robbeweg te Gorinchem.

In de lokalen geven voorlichters informatie over beroepsopleidingen. Er zal gesproken worden over de inhoud van de opleiding en de beroepsmogelijkheden na de opleiding. Ook is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan de voorlichter. Daarnaast is er een opleidingsmarkt met een groot aantal informatiestands waar bedrijven, instellingen en scholen u uitleggen wat zij voor de toekomst van uw zoon of dochter kunnen betekenen. De avond is verdeeld in een aantal voorlichtingsrondes van elk 25 minuten.

Hoe meld ik mij aan?

Met behulp van de MBO-keuzegids en het digitale aanmeldformulier (zie Instructie leerlingen aanmelden in de brief in de bijlage) kan uw zoon of dochter zich aanmelden voor maximaal 2 voorlichtingsrondes. U kunt de gids downloaden op: www.scholingsmarkten.nl, daar kiest u de MBO markt Gorinchem en klikt u rechts op AOB Gids 2021-2022 MBO. De gids is ook te vinden op: https://gilde.cvo-av.nl/mbo-keuzemarkt/

Let op!

De nummers die voor de omschrijving van de opleiding/voorlichting staan, dienen op de aanmeldsite ingevuld te worden. Er kan alleen worden ingeschreven voor opleidingen die in de gids vermeld staan.

Het digitale aanmeldformulier moet uiterlijk 19 oktober zijn ingevuld zijn. Gebeurt dit niet, dan is de kans groot dat uw zoon of dochter niet kan deelnemen.

Een week voordat de voorlichting plaats zal vinden, ontvangt u bericht over de indeling, het tijdstip en in welk lokaal uw zoon/dochter verwacht wordt. We willen u vragen zelf ook aanwezig te zijn tijdens de voorlichting zodat u samen de informatie van zijn/haar toekomstige opleiding ontvangt en vragen kunt stellen.

Met vragen kunt u terecht bij de schooldecaan.

Tot ziens op de MBO keuzemarkt!

Met vriendelijke groet,

C. van Vugt (decaan)