Mag ik mij voorstellen?

Mijn naam is mevrouw Visée en ik geef sinds december 2014 les op Gilde Vakcollege Techniek in de vakken aardrijkskunde en geschiedenis.

Daarnaast ben ik mentor en meidencoach. Als meidencoach begeleid ik de meiden en bouw een vertrouwensband met ze op, zodat ze met al hun vragen en/of problemen bij mij terecht kunnen.

Op middelbare leeftijd van groep 8 naar voortgezet onderwijs gaan is al best spannend, zeker als je dan als meisje voor techniek kiest. Natuurlijk heb je een mentor. Hij of zij helpt je bij alledaagse schoolproblemen zoals huiswerk, toetsen en je klas. Daarnaast ben ik er; de meidencoach. Als meidencoach kan ik je helpen bij de problemen die je tegen kan komen als meisje in de techniekwereld.

Heb je vragen?

Dan kun je me altijd mailen op het volgende adres: I.S.C.Visee@gilde.csdehoven.nl

Met vriendelijke groet,

Mevr. Visée

0183-632288