Alleen voor meiden!

(I.v.m. de verlengde lockdown en alle coronamaatregelen kan de meidendag helaas niet op school doorgaan. De meiden die zich hebben ingeschreven verkrijgen nog persoonlijk bericht. )

=================================================================

Meiden uit groep 8 en groep 7 zijn van harte welkom op woensdag 3 februari 2021 van 13.30 tot ongeveer 19.00 uur.  

Werk jij ook graag met je handen en vind jij tekenen en handenarbeid ook erg leuk? Ga dan nu met echt gereedschap en machines aan het werk!

Meiden en techniek is een goede combinatie. Meiden werken over het algemeen heel nauwkeurig, zijn creatief en kunnen goed samenwerken. Technische bedrijven hebben niet alleen uitvoerende vakmensen nodig, maar ook ondersteuning op kantoor. Dan is het wel héél handig als je technische kennis hebt.

Steeds meer meiden kiezen voor een opleiding in de techniek!

Bekijk hier het filmpje van het NOS jeugdjournaal van de meidendag 2019

Bekijk hier ons filmpje over succesvolle samenwerking onderwijs & bedrijfsleven (meiden & techniek)

Bekijk hier ons filmpje op Youtube.

Voor een impressie klik hier voor foto’s.

Lees ook eens het volgende krantenartikel.

Denk je er wel eens aan voor techniek te kiezen? Of heb je al voor iets anders gekozen, maar kiest je vriendin misschien voor techniek? Of heb je gewoon zin om een dag lekker bezig te zijn met je handen? Het maakt niet uit wat voor reden je hebt. Meiden uit groep 8 en groep 7 zijn welkom. Wel graag vooraf opgeven.

Op de meidendag krijg je een goed beeld van het Gilde en van de techniek.

 De meidendag is van 13.30 uur tot ongeveer 19.00 uur. (De inhoud/tijd van het programma kan aangepast worden i.v.m. eventuele coronamaatregelen)

Je hoeft niets mee te nemen. Voor eten en drinken zorgen wij!

De meiden die nu al op het Gilde zitten, zijn er ook de hele dag bij. Kun je mooi al je vragen aan hen stellen en horen waarom zij voor techniek gekozen hebben.