7 april 2014

Aanmoedigingsprijs van 500 euro voor project meiden & techniek

Bedrijfscoach Martine Both en de meiden van Gilde Vakcollege Techniek kregen op donderdag 3 april jl. van mevrouw Elly Verburg, directeur van OTIB, de aanmoedigingsprijs van 500 euro uitgereikt voor het project meiden & techniek tijdens het evenement Instalaward 2014. 

 

Klik hier voor het filmpje op youtube.

Klik hier voor de foto's.

 

Met een bus vertrokken de meiden naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Na een goed ontvangst met verzorgde lunch was er een leuk programma voor de leerlingen met diverse workshops (radio/tv/dj) en een rondleiding voor de begeleiders. Einde van de middag was het dan eindelijk zover… De filmpjes, die eerder dit jaar al waren opgenomen en waren genomineerd, werden onder leiding van Stacey Rookhuizen gepresenteerd.

 

Helaas ging niet de geweldige 1e prijs trofee mee naar school, maar wel de aanbevelingsprijs om ons te motiveren om vooral door te gaan met het project meiden & techniek. Een mooie prijs, mede dankzij de inzet van de meiden zelf tijdens alle PR activiteiten en hun presentatie op de basisscholen. Ook mevrouw Jeannette Teters, de meidencoach van onze school die regelmatig gesprekken voert met de meiden heeft daarin een belangrijke rol. En natuurlijk complimenten voor Martine Both, eigenaresse van Aquarius Sanitair in Sleeuwijk en oud leerling, die als ervaringsdeskundige de meiden coacht.

 

Wij hopen nog meer meiden enthousiast te maken voor techniek. Niet alleen voor de uitvoerende beroepen, maar ook voor de ondersteunende beroepen is nog een behoorlijke slag te slaan.

 

Wilma van der Stelt

Projectleider marketing meiden & techniek