1 juni 2021

Feest, want volledige heropening!

Vanaf maandag 31 mei gaan onze leerlingen weer alle dagen naar school. Dat wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom werden de leerlingen deze maandag feestelijk ontvangen.

Iedere leerling die deze morgen de school binnenging, kon over de rode loper en onder de ballonnenboog door, natuurlijk vergezeld door muziek en aangemoedigd door docenten die blij zijn om alle leerlingen weer te zien. Voor de leerlingen markeert deze dag een einde aan een lastige periode.

In de afgelopen tijd bewezen de leerlingen en leerkrachten van het Gilde ontzettend flexibel te zijn. Omdat voor een techniekschool de praktijklessen essentieel zijn, vonden de technieklessen zo snel als mogelijk was weer doorgang. De afgelopen weken kregen de leerlingen hybride les: de helft van de week thuis en de andere helft van de week op school. Dat vraagt een hoop van zowel de leerlingen als de lesgevende docenten. De school is dan ook ontzettend blij met de mogelijkheid om vanaf heden alle leerlingen weer te mogen ontvangen.

Foto’s: Doranny Kranendonk