10 april 2015

Gerit en Martin winnaars wedstrijd Junior Vakkanjers!

Gerit van der Poel van Martin Aanen van het Gilde Vakcollege Techniek hebben de landelijke wedstrijd Junior Vakkanjers 2015 gewonnen!

De finale werd gehouden tijdens het techniekevenement Game On op donderdag 9 april jl. in de evenementenhal te Gorinchem.

Gerit en Martin wonnen hun prijs met het onderdeel 'mobiele veldkeuken' in de categorie duo's Installeren en Energie.

Klik hier voor het nieuwsartikel in Het Kompas.

Meer dan 500 vmbo talenten hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan hun onderdeel : de mobiele veldkeuken (duo's) of de festivalbike (voor teams).

De winnaars van de regionale voorrondes (8 teams en 8 duo's) gingen uiteindelijk door naar de landelijke wedstrijd.

We zijn enorm trots op de enorme prestatie van Gerit en Martin en feliciteren ze van harte met hun behaalde prijs!

Klik hier voor de foto's van de Game On en de prijsuitreiking

De overige uitslagen zijn als volgt:

Mobiele veldkeuken (duo's):

1e plaats : Gilde Vakcollege Techniek Gorinchem

2e plaats : Calvijn College Krabbendijke

3e plaats : Cals College IJsselstein

Festivalbike (teams):

1e plaats : Calvijn College Krabbendijke

2e plaats : Varendonck College Someren

3e plaats : CSG Reggesteyn Rijssen

Zie ook de website : www.vakkanjers.nl