10 september 2019

Gezocht: vrijwilligers voor SprintPlus voor dyslexie

Op het Gilde Vakcollege Techniek bieden we spraaksoftware aan voor leerlingen met dyslexie. Ter ondersteuning hiervan zijn wij op zoek naar vrijwilligers.

Op het Gilde Vakcollege Techniek bieden we spraaksoftware aan voor leerlingen met dyslexie. Voor deze spraaksoftware, genaamd SprintPlus, worden er op school boeken bewerkt door vrijwilligers. Wij zoeken iemand die ons team van vrijwilligers wil versterken.

De taken bestaan voornamelijk uit het inscannen en het digitaal bewerken van boeken. In verband met de aard van het werk, zoeken we iemand die vaardig is met Word en PDF. Daarbij vragen we of u minimaal één dag per week beschikbaar bent. Kennis van dyslexieproblematiek en/of het programma SprintPlus is een pré.

Wij bieden een gezellige werkplek, en een uniek kijkje achter de schermen van onze school. Wij bieden u een vrijwilligersvergoeding en daarnaast ook een heel gezellige lunch met de vrijwilligers aan het einde van het schooljaar.

Bij interesse of vragen kunt u contact opnemen met Mw. L. van Daalen – de Munter, via L.b.m.de.munter@cvo-av.nl.