11 juli 2018

Gilde Vakcollege Techniek neemt afscheid van directeur Van Breugel

Het afscheid van Henri van Breugel is niet onopgemerkt voorbijgegaan op het Gilde Vakcollege Techniek in Gorinchem. Met een prachtige oldtimer kwamen Henri en zijn echtgenote woensdag 11 juli bij het Gilde aan, alwaar de rode loper voor hem was uitgelegd.

Om het Gilde te mogen verlaten, was het volgens het personeel van belang dat Henri eerst een diploma zou halen: het is immers zeer onwenselijk om zonder diploma een school te verlaten. Door de verschillende secties werd Van Breugel het vuur aan de schenen gelegd en werden zijn kennis en vaardigheid getest voor de verschillende schoolvakken.

Met een ‘herkansing’ hier en daar is het Van Breugel gelukt zijn ‘diploma’ in de wacht te slepen en kon het Gildepersoneel hem met gerust hart laten gaan. Het Gilde zal in de toekomst nog wel met enige regelmaat te maken gaan krijgen met Van Breugel: hij volgt Arjen Smits op als bestuurder van CVO-AV. Dhr. Krijn Redert zal in het nieuwe cursusjaar op het Gilde Vakcollege Techniek de functie van directeur vervullen.