21 september 2016

MBO Keuzemarkt 12 oktober

Op woensdagavond 12 oktober 2016 organiseert onze school in samenwerking met andere scholen in de regio en Aob Compaz de MBO keuzemarkt Gorinchem:
een voorlichtingsbijeenkomst over beroepsopleidingen na het VMBO.

De keuzemarkt wordt gehouden in enkele lokalen van het Camphusianum en in het gebouw van CS de Hoven/ locatie Gilde Vakcollege Techniek, Gildenweg 4 te Gorinchem. In de lokalen geven voorlichters klassikaal of individuele informatie over beroepsopleidingen. Er zal gesproken worden over de inhoud van de opleiding en de beroepsmogelijkheden na de opleiding. Tevens is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de voorlichter.

Daarnaast is er een opleidingsmarkt met een groot aantal informatiestands waar bedrijven, instellingen en scholen u uitleggen wat zij voor de toekomst van uw zoon of dochter kunnen betekenen. De stands staan per cluster bij elkaar.

De avond is verdeeld in een aantal voorlichtingsrondes van elk 25 minuten. Met behulp van de MBO-Informatiegids (zie bijlage) en het bijbehorende aanmeldingsformulier (zie bijlage) kan uw zoon of dochter zich inschrijven voor maximaal 2 voorlichtingsrondes.