12 oktober 2017

MBO keuzemarkt 22 november 2017

Op woensdagavond 22 november 2017 organiseert onze school in samenwerking met andere scholen in de regio en Aob Compaz de MBO keuzemarkt Gorinchem:
een voorlichtingsbijeenkomst over beroepsopleidingen na het VMBO.

De keuzemarkt wordt gehouden in enkele lokalen van het Camphusianum en in het gebouw van het Gilde. In de lokalen geven voorlichters klassikaal of individuele informatie over beroepsopleidingen. Er zal gesproken worden over de inhoud van de opleiding en de beroepsmogelijkheden na de opleiding. Tevens is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de voorlichter.

Daarnaast is er een opleidingsmarkt met een groot aantal informatiestands waar bedrijven, instellingen en scholen u uitleggen wat zij voor de toekomst van uw zoon of dochter kunnen betekenen.

De avond is verdeeld in een aantal voorlichtingsrondes van elk 25 minuten, zie de informatiegids (zie bijlage hieronder) voor meer informatie.

Een week voordat de voorlichting plaats zal vinden, ontvangt u bericht over de plaats en het tijdstip waarop uw zoon of dochter voorlichting krijgt. Ook u bent vanzelfsprekend van harte welkom!

Met vragen kunt u terecht bij de schooldecaan.