8 november 2016

Opening uitbreiding lokaal Mobiliteit en Transport

Op 1 november jl. is de uitbreiding van onze afdeling Mobiliteit en Transport geopend. We zijn als Gilde Vakcollege Techniek ontzettend blij met deze broodnodige uitbreiding!

Dhr. Van Breugel, directeur van het Gilde, verwelkomde alle gasten en dhr. Smits (voorzitter van College van Bestuur van de Stichting CVO-AV) opende het nieuwe gedeelte. Tevens werd er door de Stichting Bedrijvenkring van het Gilde Vakcollege Techniek een bedrijfswagen geschonken, zodat de docenten hun onderwijs aan de leerlingen kunnen aanbieden volgens de huidige ontwikkelingen in deze sector. Deze bedrijfswagen werd symbolisch overhandigd door dhr. P. van Dijk van TSS (TransportServiceSchelluinen).

Het werd meer dan een geslaagde opening aangezien verschillende leden van de bedrijvenkring besloten een royale gift te geven om zo een gedeelte van het benodigde gereedschap te sponsoren.