5 maart 2014

TOT op de Koninklijke…….

Koninklijk? Ja, de koninklijke weg naar een hbo-techniekopleiding. Die start op het Gilde en kun je nu ook versneld doorlopen.

 

Bedrijven nemen graag jonge mensen in dienst die via de ‘koninklijke weg’ zijn opgeleid. Die opgeleid zijn in een omgeving waar je de techniek ‘ruikt’. Dat zijn jongens en meiden die zowel veel technische kennis hebben, maar ook echte praktijkervaring hebben opgedaan. Doeners zeg maar, met een slim koppie.

 

De ‘koninklijke’ ziet er als volgt uit:

·         vmbo-gemengde leerweg techniek

·         mbo-niveau 4

·         hbo techniek

 

Gilde Vakcollege Techniek is de perfecte start voor deze route: veel échte techniek en uitdagende theorie.  Een goede start voor leerlingen met een concreet-praktische leerstijl.

 

Via de route Talent Ontwikkeling Techniek (TOT) kunnen gemotiveerde leerlingen enkele examenvakken in drie jaar afsluiten. Samen met de grote praktische voorsprong die je met de technieklessen op het Gilde krijgt, kun je het mbo in een jaar korter afsluiten.

 

Interesse? Geef je op voor de Techniek Plusklas. Na een half jaar wordt samen met je ouders bekeken of je in aanmerking komt voor de TOT-route.