4 februari 2020

Workshop Hout- en Meubileringscollege

Plattegronden op kalkpapier, meubels tekenen en een moodboard maken; de meiden van het Gilde maakten op vrijdag 31 januari kennis met de opleidingsrichting Interieur van het Hout- en Meubileringscollege. Dit alles deden ze onder bezielende leiding van Peter van der Arend en Nicky Moorelisse.

De workshop begon met een korte uitleg over de verschillende opleidingen die het Hout- en Meubileringscollege aanbiedt. Daarna mochten de meiden zelf aan de slag met het inrichten van een woonkamer. Dat deden ze door verschillende meubels op een plattegrond te tekenen. Na de lunch volgde het maken van een ‘moodboard’.

Naast een mooie kennismaking met het Hout- en Meubileringcollege was deze middag ook een mooie gelegenheid voor de meiden om te zien waar de oud-leerlingen van het Gilde terecht komen. Nicky behaalde vorig schooljaar haar diploma in de richting Bouwen, Wonen en Interieur en studeert nu aan het Hout- en Meubileringscollege. Een echt rolmodel voor de meiden die momenteel op het Gilde zitten!